Stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri

    Programul este cunoscut sub numele de 10000 Euro pentru Tinerii Antreprenori, iar pentru acest tip de finantare, devin eligibile, persoanele care nu au implinit, pana in momentul depunerii cereri, varsta de 35 de ani, iar pana in prezent, nu au fost actionari sau asociati intr-o firma. In momentul in care se inregistreaza firma la ONRC, pentru aceste persoane, aceasta va avea statutui de S.R.L.-D(debutant) beneficiind de cateva avantaje, dintre care pot enumera aici: Scutirea in integralitate de la taxele de infintare a firmei, scutirea de la plata de asigurari sociale pentru cel mult 4 salariati angajati permanent, acordarea de la stat a unei alocatii financiare nerambursabile de maxim 10.000 de Euro si garantare cu 80% din credit, prin FNGCIMM, in situatia in care se opteaza pentru un credit pentru cofinantarea proiectului.

    Prin acest program, AFN-ul oferit de stat este de 50% din valoarea toatala a cheltuielilor eligibile, 50% fiind suportate de firma sau prin credit bancar, garantat in proportie de 80% de FNGCIMM.

    Prin acest program, sunt eligibile, atat investitiile in imobile si echipamente, cat si unele tipuri de cheltuieli, precum, cheltuieli de intretinere, utilitati, cheltuieli administrative, de promovare si cele de consultanta in limita a 10% din proiecte.

    T.V.A.-ul nu este eligibil, ca de altfel, la majoritatea proiectelor europene.

    Incredere si succes!

    Pentru mai multe informatii, va pot sta la dispozitie

    Stoian Sorin

    Consultant Addsor

    telefon 0767171668

    e-mail addsormanagement@yahoo.com.

UPDATE: Astazi 22.04.2013, incepand cu ora 10.00, este disponibila aplicatia online pentru acest program. Proiectele acceptate vor fi limitate, de aceea este important sa va grabiti in depunerea proiectului.

Reclame

Despre addsor

Addsor Consultanta Pentru Fonduri Europene
Galerie | Acest articol a fost publicat în FONDURI GUVERNAMENTALE NERAMBURSABILE și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s